Friday 17 August 2012

-163

Μετά μια μεγάλη αναφορά χωριού.
Ο κυρ Γιάννης ο δήμαρχος/δίκας επιστρέφει στο γραφείο του και λέει σε κάποιον αυλικό του
Ο κόσμους είναι στις παραλίες, παραθερίζει, κι εμείς είμαστε ακόμα εδώ να παίζουμε πόλεμο
Μα πόσο δίκιο έχει.

Θαλ3 απόψε, απέναντι από τον ευγενικό. Δεν έχει χειρότερο απ'το να 'χεις μια χαρά νουμεράκι κι ο αύδμ να 'χει κέφια με εγερτήρια, καθαριότητες και τέτοια επειδή ξεσκονίζουμε το χωριό λόγω αλλαγής στελεχών. Αντί απλά να κατεβάσει τις σειρούλες του το τιβι φρηκ με τα πράντα και να μας αφήσει ήσυχους, μου γάμησε τον ύπνο.
Έτσι, 6 παρά είχαμε ένα αναπόφευκτο "ψαρούκλες εγερτήριο". Εκνευριστικότατο του λονγκτζον το ρητό. Κάνει προσπάθειες να γίνει όσο πιο γραφικός μπορεί.

Ο απέναντι θαλαμοφύλακας σήμερα είναι γενικά πολύ Ευγενικός, μιλάει σαν μουτρωμένος/βαριεστημένος/παραπονεμένος μπούλης (χωρίς να είναι) κρατώντας κλειστή σχεδόν την στοματική του κοιλότητα. Είναι επαγγελματίας παίκτης του Γουόου, χώρισε τη δικιά του για το Γουόρλντ'ς Φερστ. Το προηγούμενο το 'χε κερδίσει με το Γκιλντ του και τους ειχαν στείλει υπολογιστές 3 χιλιάδων ευρώ και παίζουν πολλές ώρες επαγγελματικά, μαζεύει υλικά με μποτάκια και πουλάει πράματα στο ίντερνετ και έχει, λέει, ικανοποιητικό σταθερό εισόδημα. Όταν βγήκε ο Ντεθ Νάητ (ο Άρθας νομίζω;) θέλανε να τον ρίξουν πρώτη φορά και να κάνουν το Γουρολντς Φερστ και το χασαν για λίγα δευτερόλεπτα και για αυτό η οθόνη του έφαγε μπουνιά, γιατί είχε χωρίσει και την τριχρονη σχέση του για αυτό το λόγο, αλλά δεν τα καταφέρανε. Σταμάτησε το Γουόου για ένα μήνα. Ήταν σχεδόν τραγική ιστορία, για μια ταινία σαν το Notebook του μέλλοντος.
Έχει δορυφορική σύνδεση σπίτι και μπορεί να κατεβάσει μερικά γκίγκα το δευτερόλεπτο και τρέχει τουλάχιστον 3 ίνστανσς του Γουόου ταυτόχρονα και παίζει με μονοψήφιο latency. Εντυπωσιάστηκα.

Θυμάμαι πώς ήταν πριν μερικές μέρες. Το πρώτο "Ι" στο Σίτισης έλειπε, φαίνεται να γέρνει λίγο.  Το πήρανε από το Υπηρεσίας βεβαια, για να μην προκαλει τα δημόσια ήθη. (!)

Θυμάμαι (ΙΙ) στον Αυλώνα πριν 158 μέρες (-5.2).
Κι εδώ μυστικός δείπνος, αλλά νιου έητζ πράματα.

Ο ευγενικός "ρίχνει" έναν νέο για να γελάσουμε.
Φυσικά στημένο.


0 σχόλια:

Post a Comment