Saturday 22 September 2012

-199

Γραφέας 3η
Με αύδμ τον χαριτωμένο κύριο Milik. Ένας γλυκύτατος αφράτος άνθρωπος που δεν του πάει να φωνάξει, ρωτάει συνεχώς οδηγίες τις οποίες επαναλαμβάνει γρήγορα 2 φορές αφού τις ακούει, κουβαλάει πάντα μια τσάντα στην πλάτη και έχει δυο κόρες φιλολόγους.
Παρόλαυτά, με ουλαμαγό ταέ τον μελαμψό Bordel που είναι πιθανότατα διασταύρωση μπόγια και μπουλντόγκ, η μέρα ΔΕΝ ήταν ήσυχη.
Ενημέρωνα με εσεμές τον Κ-Ρ και του έγραφα "2 συναγερμοί πύλης, 1 συναγερμός ταέ, 1 σκύλα γέννησε και ταμπουρώθηκε κάτω από το σπιτάκι του κηπουρού και την κέρασα μισό ταψί σουτζουκάκια του Lemon που εγώ αντέχω να φάω 1μιση (ελπίζουμε να επιζήσει από τα μπαχάρια) και ιστορίες απ όό το πεδίο της μάχης από Bordel, beat that, bitch!". Πολύ επεισοδιακή υπηρεσία σήμερα.
Έτρεχα να μοιράζω πυρομαχικά στους συναγερμούς πάλι.
Και να 'χεις τον Bordel να χαϊδεύει σιγά σιγά τη σειρήνα που την γυρνάς με μανιβέλα και τη χρησιμοποιείς σε περίπτωση αεροπορικής επίθεσης (ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ), ο απαράδεκτος και να του λέω "θα το χτυπήσετε;" για να ξέρω να ετοιμαστώ με πυρομαχικά, να βγάλω το εμτζηθρή και τα πυρομαχικά του, τετοια πράματα.
Ο άνθρωπος έκανε προκαταρκτικά με τη σειρήνα για περίπου 8 με 12 λεπτά και ψιθύριζε με αισθαντική φωνή "άκου.. σαν πουλάκια δεν ακούγεται;". Μάλλον περίμενε να νιώσω την ίδια ανατριχίά με αυτόν. Άκυρο, μπόγια.
Το χτυπάει τελικά, αφού έχει ειδοποιήσει τηλεφωνικά τις ίλες να μαζέψουν το ταέ (κάτι σε φάση άμεση επέμβαση είναι αυτό, για τους αρματιστές, μαντέψτε, ως Τεθωρακισμένο Φίδι, Χόλι Τυφί, εμένα αυτά δεν με πιάνουν), έτσι για το ηχητικό εφέ. Ο σκοπός του ήταν απλά να παρέχει ηχητικό εφέ στο κάλεσμα του ταέ που είπαμε το έκανε τηλεφωνικά και είχε ήδη γίνει ένας συναγερμός πύλης.
Λόγω του ηλίθιου εφέ, το φυλάκιο της πύλης, χέστηκε πάνω του και άρχισε να τρέχει και αυτό σε θέσεις μάχης. Α, εξαιρετικό, αρχίσαν αύδμ/βαύδμ/ταέ (οι 3 εν υπηρεσία παρόντες που συνήθως αράζουν εκεί στο λοφάκι του αύδμ και λένε ανοησίες) να γελάνε."κοίτα, τρέχουν, χαχαχαχα" και μου λένε "ε, ντάξει, αφού τρέχουν τα παιδιά, μην τα απογοητεύσουμε, δώστους κι αυτούς πυρομαχικά".
Δωστου πάλι να τρέχω κι εκεί.
Άσε με διάολε.. 
(ή όπως έχει μεταλλαχθεί πλέον η προσφώνησή μου στην στρατοπαρέα by Γένι, "θκιάολε!")

Θέα από τα τσουβάλια της θέσης μάχης μπροστά στο λόφο αύδμ.
Ανάσκελα Ι

Θέα από τα τσουβάλια της θέσης μάχης μπροστά στο λόφο αύδμ.
Ανάσκελα ΙΙ

Στο κιόσκι διοικητηρίου καπνίζαμε βράδυ με τον DrD και μια παρατηρούσαμε τη σκύλα που έβγαινε καταδρομικά από το σπιτάκι του κηπουρού για να κρύψει σουτζούκια, μια αυτό το τεράστιο έντομο στα πόδια μας.

Οργάνωση - ο δεκανέας αλλαγής μαζεύει την αλλαγή φρουράς στο κιόσκι. Πςςς

0 σχόλια:

Post a Comment