Friday 3 August 2012

-149

Χτες επέστρεψε ο DrD από άδεια.
Σήμερα είχαμε αναφορά όλου του χωριού για μικροθέματα. Πάλι σαν να κράτησε αιώνα. Τροχάδην μας επέστρεψε ο "δαίμων" μπρος στο σπιτάκι μας και αρχίσαμε τα "εν οίκω" που τέλειωσαν στις...9!
Μιαμιση ώρα σε αναφορές με τη δεύτερη εντυπωσιακή κι επεισοδιακή. Ο Μπούκλας μας επιτέθηκε για καθαριότητες, "χαλάσαμε" λέει και ο "δαίμων" άρχισε να την λέει στον κουρέα. "Ορίζοντάς σας εγώ κι ο μπούκλας. Κανείς άλλος. Με τους πάνω συνεννοούμαστε εμείς. Και στοπ τα νταραβέρια με τους πάνω για τιμητικές και τέτοια. Έγινες κουρέας και νομίζεις πως έπιασες τον ταύρο απ'τα τέτοια. Κι αν λες τα πράματα δεν γίνονται έτσι και σπάεσαι, τράβα κόψου στα ιατρεία."
Όπως το ελληνικό εσκουάηερ που "μάλλον σπάστηκε και για αυτό κόπηκε" σύμφωνα με τον Γενικ.
Όρχος, καθαρισμα, γρασσάρισμα και 4ο πρωινό.
Δυο ώρες ατσίγαρος σκοπός μας κάνει δυο ώρες χωρίς τσιγάρο άσκοπο.
Στο ένα χέρι το τζιτρία, στ' άλλο χέρι το θριτζή. Έφαγα φακές και κοιμήθηκα.

Σκοπιά 12η
Με τον Γεμε ξανά. Βαρετά. Πολύ. Μίλησα πουλίστικα σε ένα γαμώπουλο για να το αναγκάσω να φύγει που μας είχε σπάσει τα αρχίδια. Για να περάσει η ώρα, χτες τσάταρα με τον Ρ. στο 3μιση-5μιση. και μου λεγε κουτσομπολιά του εθνικού. Σήμερα τα λέγαμε απ'το κινητό με τον Δ.
Συζήτηση με το σκοπό.
Να σε πω τι έγινε με το πουλί;
Με τον Πουλή; του λέω.
Όχι, με το πουλί, μου απαντάει. Είχα αφήσει το κράνος στα τσίγκια κι έστριβα ένα τσιγάρο με το όπλο δίπλα. Καθόμουν κι έκανα λίγο μπροστά να πιάσω το κινητό. Κι ακούω ένα μπουμ πίσω μου. Γυρίζω κι είχε πέσει στα τσίγκια, κύλησε και μετά πίσω μου ένα νεκρό πουλί. Μάλλον δεν είχε πιάσει τα σύρματα με τα δυο πόδια και το σκότωσε το ρεύμα όπως πέρασε. Ευτυχώς είχα κάνει μπροστά γιατί όπως έπεφτε, θα με χτύπαγε κι εμένα.
--------
Χτες βράδυ, με τον Κ-Ρ συζητάγαμε το καταπληκτικό "ανέμενε αναγνώριση", το "εξαπέστειλε την περιστέρα" (ποιος;!), το "προχώρει εφοδεύουσα" (εφοδεύων, καλέ), το διερχόμενοι και το διερχομένη και το καλώς που περισπάται.
Μικρές, μικρές ανάσες.
Βαρύς. Βαρύς, βαρύς αναστεναγμός ακούγοντας πάλι το Arriving Somewhere but Not Here μετά.


To νούμερο τελειώνει και κάνω ένα συνοπτικό προσκύνημα στο Dark Side of the Moon για χάρη της πανσελήνου. Πάω για καθαριότητες στο καψημί μπας και κοιμηθώ νωρίς.





Τρία πουλάκια κάθουνταν

Δύο πουλάκια κάθουνταν.

Ένα.

"Τον ρωτάω αν θα την παλέψω άλλες 25 μέρες για άδεια και δεν μου απαντάει"


Έχουμε την ολοδική μας πισίνα.



0 σχόλια:

Post a Comment