Friday 27 July 2012

-138

Τι βλέπω όταν ξυπνάω



Τι βλέπω όταν ξυπνάω ΙΙ




Μεσημεριανή τσόντα


Μεσημεριανό φαϊ


Γραφείο με τηλέφωνο - είσοδος


Γραφείο με τηλέφωνο - εσωτερικό
Μέρα 14η
5.40 χτυπάει το ξυπνητήρι
5.42 έχω πλυθεί
5.45 έχω ντυθεί
5.46 βλέπω μια κουζίνα πουτάνα κι έχω ρίξει τα πρώτα πρωινά καντήλια, γιατί κάποιος έχει αφήσει 2 φαγωμένα μήλα, μισό ψωμάκι, αλατοπίπερα χυμένα, μισή ντομάτα και άλλα σκατά στο τραπέζι συν όλα τα σκουπίδια και τα άπλυτα για το μαλάκα που θα σηκωθώ πρώτος
5.58 σταματάω τις πρώτες καθαριότητες και πάω να αλλάξει ο λαρισαίος τον πόντιο
6.00 κλείνω φώτα. Τηλεφωνώ στον αυδμ.
6.05 συνεχίζω καθαριότητες
6.25 μπορώ επιτέλους να φάω πρωινό
6.35 φτιάχνω καφέ και βάζω chuck
7.15 τηλεφωνώ στο 2ο γραφείο. Ο υπεύθυνος λείπει, το ίδιο και o σπύρος.
7.35 αρχίζω να γράφω τα χτεσινά και τσεκάρω ίντερνετ
8.00 συνεχίζω να γράφω. Ο κρητικός που είναι να αλλάξει το λαρισαίο τώρα ξυρίζεται
8.18 δεν τον έχει αλλάξει ακόμα
8.25 τσακώνονται στη σκοπιά. Ο λαρισαιος λεει οτι ισχυει το παλιος-νεος, οτι δεν τον αλλαζουμε σωστα, να το αναφερω αμεσως ή μάλλον άστο αλλά αν ξαναγίνει θα το πει στο μπαπά του να πάρει το διοιηκητή να μας τα χώσει που κρατάμε το παλιός-νέος. Ο "παλιός" απλά λέει πόσες φορές άργησαν αυτόν στη θητεία του να τον αλλάξουν.
11.00 μου τηλεφωνεί ο μπούκλας και μου προτείνει να φύγω κατευθείαν με άδεια. Του λέω καλύτερα όχι, μη με λιντσάρουν οι συμφαντάροι άδεια-τρόοδο-άδεια.
12.45 έρχεται το φαΐ. Μακαρονάκι με βραστη κότα. Έλειπε όμως ο "ψωμάς"και δε μας φέρανε ψωμί. Πάλι πανικός στο φυλάκιο. Η αναμονή για τον υπόδικα δεν κράτησε πολύ. Ξαναλιώσανε στον ύπνο.
13.15 τέλος το φαΐ. Συννεφιές. Ψιχαλίζει.
13.45 συνεχίζω chuck και χωνεύω.
15.00 δεύτερος καφές, έξω, στη δροσιά. Ψιχαλίζει λίγο, όλοι μπήκαν μέσα, αλλά εμένα δε με νοιάζει.
16.00 πέφτω να κοιμηθώ λίγο. Δίπλα μου λιώνουν το εξενεξεξ τελεία κομ.
18.10 τρίτο καφεδάκι. Υγρασία και κρύο.
18.45 έρχεται το βραδινό. Διπλό ψωμί. Τρεις βώλοι χοιρινό και πέντε πατάτες για τον καθένα. Μούρλια. Επικρατεί πάλι πανικός.
19.15 χωνεύω και τσατάρω
20.00 ανάβω τα φώτα.
20.30 στις ειδήσεις δείχνουν πάλι το λαζόπουλο που είναι εδώ για παραστάσεις και αγορεύει. Επίσης μιλάνε για μια ασθένεια και τα "συμπτώματα" που έχει και συνειδητοποιώ ότι έχουν πρόβλημα εδώ με τα πολλά σύμφωνα στη σειρά. Με μιας μου ρχεται η εικόνα ενός ζόμπι που μιλάει για τα συν-πτώματά του από τον ομαδικό τάφο που βρισκόταν πριν το undeath του.
21.00 τηλεφωνώ στον αύδμ. Τ'άκουσα κιόλας γιατί δεν πήρα στις 7. (!)
22.15 γυρνάει ο ΑΠ απ' τη σκοπιά. Ο Λ του λεει ότι είναι σαν χελωνονιντζάκι επειδή ακόμα και το κράνος του είναι βαρύ και γέρνει. (δεξιά ο μπερές, πίσω αυτό, λελε μας λεει). Βλέπουμε την σειρά του μπέζου με το χωριό και που μεσα βλεπουν όταν η σάρα γνώρισε το χάλι. Ο Λ έχει λιώσει λέμε στο γέλιο. Μετά έχει προβολή ταινίας τσάκι τσαν και ο ΑΠ τρώει ψωμί με ζαχαρούχο γάλα.

Σημ. Μπορεί να μην είμαστε στην εμά και να χάνουμε τα σκηνικά "σκοπιά-τζιθρη-ρέημπαν" αλλά μίλησα με τον λεπού σήμερα και μου τα λεγε. Μου θύμισε εκείνο το στίχο των κατσιμίχων για την εφηβεία των 29. Έκλεισε κι αυτός τώρα τα 28 και ζούμε το ίδιο παράλογο δράμα.

Το βράδυ ακούω system of a down, κάτι ντιπχαουζάκια και dire straits μπερδεμένα. Ποστάρω στο φέησμπουκ το "γαμώ το shύstem". Φυσικά οι συνάδελφοι από την 355 ανταποκρίνονται πρώτοι..

0 σχόλια:

Post a Comment