Tuesday 17 July 2012

-127

Μέρα 3η
Βυθίζομαι στην κυπριακή τηλεόραση που συναγωνίζεται σε καλτίλα το ραδιόφωνό της.

Το πρωί βλέπουμε Bayblade, ένα παιδικό που ο ήρωας κάνει αγώνες με σβούρες. Ναι, με σβούρες. Θα διακινδυνεύσω να φανω κλασικός ξενέρωτος γέρος, αλλά -σοβαρά- σβούρες;
Μετά έχει και μια διαφήμιση αρπαχτή μπέζου και λέχου γιατί κρίση έχουμε και τουλάχιστον δεν θα παίξει στην ελλάδα. Ζευγάρι και καλά στο σούπερ μάρκετ, ο μπέζος λέει την ατάκα "Δε 'ν' κακό! Μ' αρέσει" και η λέχου απαντάει "αλφαμέγα! Λατρρεία" (με διπλή τρίλια στο ρ γιατί είναι μεγάλη η λατρεία).
και ξοδεύτηκαν και για φόλοου-απ στη διαφημιση, που παιζει λιγο μετά και απλά λεει ο μπέζος την ατάκα της λέχου "αλφαμέγα!! Λατρρρεία" (με τριπλή τρίλια στο ρ για περισσότερη λατρεία) και της λέει μετά "έτσι το λένε" για να γίνει και λίγο μέτα και η λέχου χωρίς κείμενο γνέφει ότι κατάλαβε. Πολύ μπροστά.

Επίσης - σήμερα έλαβα ευχάριστο τηλεφώνημα από οικογενειακό φίλο που έχει παντρέψει τις δυο κόρες του στην κύπρο και μου 'πε ότι θα ρθει αυριο στην περιοχή και θα μου φέρει κρέατα και φαγιά να την παλέψουμε. Ενθουσιάστηκα! Έτσι, μάλιστα. Λατρρρρεία!!

0 σχόλια:

Post a Comment