Sunday 22 July 2012

-136

Μέρα 12η
Α.Π.: Οοο, είναι η Μαριάννα μέσα, τι να της στείλω;
Π.: "Γεια σου, τι κάνεις;"
Α.Π.: Όχι ρε μαλάκα, γκέικο μου φαίνεται αυτό.
Π.: Όλοι οι άνθρωποι έτσι ξεκινάνε, τι να πεις; εγώ λεω "γεια σου κούκλα, γεια σου όμορφη" τι άλλο;
Π.: Όχι "όμορφη" ρε μαλάκα..

Σήμερα, στο μεσημεριανό ύπνο, ο γιαννιώτης είδε τον κρητικό να του ορμάει με τσεκούρι και να του το καρφώνει στο κεφάλι. Όταν πήγε να δει τον πατέρα του το είχε ακόμα, κι ο άνθρωπος πήγε να του το βγάλει. Τότε όμως άρχισε να τρέχει ποτάμι αίμα και ο γιαννιώτης του είπε να το βάλει γρήγορα πίσω.

Π.: Τον ξέρεις τον Π____ίδη;
Α.Π.: Όχι. Από πού είναι;
Π.: Από Μενίδι. Τα 'χει με ένα πουτανάκι. Την άφησε έγγυος. Ευτυχως την έπεισε και το 'ριξε.

Τα αμάξια παθαίνουν συχνα βραχυκύκλωση.

Α.Π.: Το ξέρεις ότι αν βάλεις σε ηχοσύστημα στο αμάξι ποντιακά, μόνο λύρα, θα σου σπάσουν τα τζάμια και θα σου καούν τα ηχεία; Γιατί είναι ψιλός ήχος!

Π: Και το Ζμαρτ με τα κλειδιά
βάλτε στο φέρετρό μου
γιατί είναι ο μόνος καρδιακός
φίλος και σύντροφός μου.

Αν εξαιρέσεις μια εξαιρετική κατά λάθος μίξη από δυο ταυτόχρονα κινητά του Εξορκιστή (tubular bells του mike oldfield) με το κλασικό μπιτάκι (που "ακούγεται πένα στο αμάξι τίγκα δυνατά, θα καυλώσεις" dance with the devil, που ήταν σαν ο mike oldfield να ξορκίζει το διάολο, οι συζητήσεις κινήθηκαν γύρω από ζμαρτ, ηχοσυστήματα, κρεατίνες, ξύλο που χρειάζονται μερικοί αλβανοί και γκέι, ταμπελωμένα αμάξια και συναγερμούς αυτοκινήτων γιατί λέει στο μενίδι χρειάζονται.

Όταν αναφέρθηκα ότι πρέπει να κάνουμε καθαριότητες, φυσικά οι περισσότεροι με αγνόησαν γιατί λέει είμαστε πένα-πένα (Π.)και δεν μπορούμε να είμαστε περισσότερο τέντα, τόσο μπορούμε (Α.Π.). Κουράζεται το παιδί..

0 σχόλια:

Post a Comment