Sunday 22 July 2012

-134

Μέρα 10η
Ο γιαννιώτης σήμερα μου έλεγε ότι στο χωριό της μητέρας του, τη Βουνοπλαγιά, ο παππούς του ήταν κολλητός φίλος με τον προηγούμενο ιερέα, τον παπα Τριαντάφυλλο. Πήγαινε συχνά και τα 'πινε με τον παππού του, μέχρι που κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Τον βρήκαν δυο μέρες μετά, να 'χει απομακρυνθεί απ' το χωριό με το αμάξι του και να του λείπει το μισό κεφάλι. Είχε τινάξει τα μυαλά του στον αέρα.
Τα ανόητα βιντεάκια επανατρισμού μς ευλαβική συνέπεια συνεχίζει να δείχνει ο ασχημος πόντιος στο λαρισαίο.
Πάνω από μισή ώρα σήμερα συνθημάτων, πιθηκισμού, εικόνων αναποδογυρισμένων φοριαμών και ενθουσιασμού.

Ο ίδιος πόντιος έχει δυο μέρες να χέσει, όλο πάει και δεν του βγαίνει, ας προσευχηθούμε όλοι για την ανακούφιση του εντέρου του και η ανοησία συνεχίζεται.
Ακούω το Beat, beat, beatitude και κλάνει ηχηρά τη χτεσινή φασολάδα και φεύγει φωνάζοντας υψώστε τις ψωλές. Θεός.

Λίγο αργότερα, ακούμε από τρία διαφορετικά κινητά ποντιακά, κρητικά και ηπειρώτικα. Κατά τη διάρκεια του μουλτικάλτσουραλ σουαρέ (που έχω σε βίντεο) επανέρχεται στο μυαλό μου αυτό που έλεγα προχτές στο Λεπού στο τηλέφωνο. Ότι από τη στιγμή που ο έλληνας φαντάρος βάζει το δάχτυλό του και εκτελεί την τελετουργικά χωρίστρα των αρχιδιών του μπρος στα μάτια ενός γιατρού ("μιας" στην περίπτωσή μου), υπογράφει αυτόματα ότι σε 9 μήνες, με το ίδιο δάχτυλο θα αναζητά για να κάνει ίδια χωρίστρα στα δυο τελευταία εναπομείναντα εγκεφαλικά κύτταρά του.

Α.Π. = Έβγαλε κι ο Κιάμος νέο τραγούδι για τους φαντάρους
Λ. = Πώς λέγεται;
Α.Π. = "Η σειρά σου"
Όλοι = αχαχαχα
Λ. = Στο τέλος θα μας πεις ότι είναι για φαντάρους και τα παπάκια στη σειρά.
Α.Π. = Φαντάζεστε να έγραφε κανείς αυτά που λέμε; Α, μου 'ρθε κι άλλο. "Κάτσε και μέτρα" αχαχαχαχα ξέεεεεερει ο Κιάμος..

0 σχόλια:

Post a Comment