Friday 29 June 2012

-114

Ανίατη εμετίαση!
Γιούπι Κιούπι! = Youtube
Κοκλ! = Google!

"Με ρωτάς αν θα με πείραζε να μου κάνει ένα μεγαλύτερο ζώο από μένα αυτά που λέω εγώ για τα γαμωπερίστερα που θέλω να τα ταϊσω mentos και να τα ποτίσω κοκακόλα. Το ομολογώ. Δεν θα με πείραζε να μου το κάνει μεγαλύτερο ζώο. Άλλωστε, ζώα ίδια με μένα, με σκοτώνουν καθημερινά, πιο βίαια και πιο αργά"
Pi

------------

Χτες βράδυ με έβαλαν και είπα την βραδινή προσευχή - ανάγνωσμα επιπέδου σου λέω και ανάγνωση με πολλά επίπεδα. Το αστείο ήταν ότι με βάλανε να την πω μισή ώρα αφού τραγούδαγα ένα Imagine σε λίγο πιο soul ballad επηρεασμένο από τις γυναικείες φωνές που χρησιμοποίησε ο Herbie Hancock στο Imagine Project. Όχι οι αφρικάνικες, οι απλές. No religion too, άγιος ο θεός, άγιος ισχυρός κουλουπού. Παράδοξο; Δεν νομίζω.


Σήμερα έμαθα ότι ο μικρός ήρωας - λελεπιλοχάς έκανε χριστούγεννα σε ένα τελειωμένο μπαρ με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και ανέβηκε στην εκτίμησή μου. Και λίγο κατέβηκε ο Πετρίδης, γιατί όχι μόνο τα δόντια του είναι πραγματικά αλλά γιατί αναγνωρίζει κιόλας ότι κάνει τον καραγκιόζη για φράγκα.
Την πρωτοχρονιά είδε λάηβ μπροστά του την Έφη Θώδη. Χάου κουλ ιζ δατ; Καλύτερο από το να την περάσεις σε τσοντάδικο κινηματογράφο, 2 έργα σεξ πέντε ευρώ.

Επίσης σε ένα λεσβιάδικο όταν είχε πάει με ένα φίλο του, είχε πετύχει τη Γαλάνη με μια κοπέλα, και η Γαλάνη πλησίασε τον τύπο (όχι τον δικό μας, το φίλο του) που κοίταξε μια-δυο φορές την κοπέλα και του έκανε "θες κάτι παλικάρι;"

Για να μην πω για τη φορά που κρυφάκουγε τη συνομιλία του Γωγουλινίου με τη μάνα της για την ηλικία και το πώς κρατιούνται.

Ανέβηκε κι άλλο στην εκτίμησή μου ο λελεπιλοχάς αναφέροντας εκπομπές όπως Ερωτοδικείο, Πες το στη Σεμίνα, Ζευγάρι της Χρονιάς.

Ο Κλουβ έδωσε αποστομωτική απάντηση σε έναν κουραδοτύπο από την 318 που προσπαθούσε να κοροϊδεψει κάποιον επειδή είναι κοντός: "Είναι κοντός επειδή έτσι γεννήθηκε. Εμείς είμαστε χοντροί επειδή έτσι γίναμε, ενώ μπορούσαμε να μην είμαστε. Δεν νομίζω να σε κυνήγαγε η μάνα σου με την κατσαρόλα"

Λίγο μετά λέγαμε για μια συνάντηση που περιλάμβανε Γλυφάδα, την Άννα Βίσση κροκόδειλο, μια πλατεία, ναρκωτικά και τέτοια.

Λίγο πιο μετά έμαθα ότι και ο γιος του Γιώργου Μάγκα ντύνεται σαν τον πατέρα του. Χρυσαφί γιλέκο γραβάτα, λευκό πουκάμισο, κοντό μαλλί, σκουλαρίκι και παίζει Σοκερντέ.

" Όταν έβλεπα Βρες τη Φράση έτρωγα πάντα μανταρίνια" μας άφησε ο Deli με μια φράση από το υπερπέραν.

Trivia της ημέρας, δώρο του Pi: Οι εξαρτήσεις μας είναι δώρο των αμερικανών μαζί με τα τανξ. Έχουν περάσει πόλεμο Βιετνάμ. Καλό;

Α, χτες έκανα την 10η σκοπιά μου. Στρογγύλεψε η φάση. Ο Κεκ'men είναι γιος τύπου που έχει σκυλάδικο στη θεσσαλονίκη με μέτρια ονόματα, λουλουδούδες και χορεύτριες και κονσο-κορίτσια. Τέλειο; Έχει και ηχογραφήσεις στο κινητό του από κει, από τον κολλητό του που τραγουδάει και θα του βγάλουν και δίσκο τώρα. Έτσι πέρναγε την ώρα του στην περίπολο παρασκευοσάββατα. Τον παίρνανε τηλέφωνο και του βάζανε να ακούει το πρόγραμμα του μαγαζιού. Μπορεί να γυρνάει, να πίνει, να μεθάει, αλλά δεν θέλει με τίποτα να στενοχωρήσει τον πατέρα του. Τον αγαπάει πολύ και μια φορά τον χτύπησε κιόλας. Ο πατέρας τού έχει δώσει συμβουλή να μη γίνει πούστης, να μη γίνει πρεζόνι και να μην κάνει τατού. Τα πρώτα δύο τα κατάφερε αλλά με το που κατέβηκε στο νησί "χτύπησε" στους καρπούς του τα ονόματα των γονιών του και τη χρονολογία γέννησής τους. "Ε, θα φρικάρει αν τα δει. Αν θέλει θα πάω να τα σβήσω".

0 σχόλια:

Post a Comment