Friday 15 June 2012

-100



Χωρίς Λόγια (προς το παρόν)

(Σημείωση: Ανανεώθηκε το -89)




Το μεσημέρι, ο Πόντιος, αναρωτιόταν δεν γίνεται να κερδίσω το γαμημένο το κυπριακό ξυστό να πιάσω 200 χιλιάρικα, έχω χαλάσει 200 ευρώ μέχρι τώρα και τίποτα; Θα αγόραζα όλα τα σύγχρονα αγροτικά μηχανήματα και θα έκανα τη δουλειά μου. Όχι - δε σηκώνομαι να κάνω τίποτα. Επαναπατρίζομαι σε 20 μέρες, βγάλτε με αναφερόμενο, θα φάω 5 Φ, κλάην μάην, δεν με αγγίζει τίποτα.

Η μέρα ήταν μέρα δουλειάς. Μάλλον μου ανατέθηκε πόστο. Περισσότερα για αυτό από βδομάδα.
Η νύχτα ήταν νύχτα κατατονίας, προσευχής με γεύση λίγου κόκκινου κρασιού υπό τους ήχους ενός λάηβ που έκανε ο γείτονας του χωριού με τεράστια ηχεία, "δεν είχα κλάσει ποτέ μες στο επιλοχάδικο".

Η κυρία που τραγουδούσε από δίπλα έδωσε ρέστα. Σχολίαζα στο φουμπού σε ένα φιλικό τοίχο σχετικά.




CC απλα βαζετε ωραια τραγουδακια. Γιατι εδω γυρω παιζει μονο να χαζο χιπχοπ "τα ματια μου κλειστα/μοιαζουνε σχιστα/κανω τον κινεζο/κανωκανω τον κινεζο - σκαλωνω με τη μυγα σαν τον μιστερ μιγιαγκι" και τετοια. Τρου στορι, υπαρχουν τετοια τραγουδια.
21 hours ago via Mobile · Like · 1

Evi ααααααααααχαχαχαχαχαχαχα αρνούμαι να το πιστέψω
21 hours ago · Like
CC επισης, υπαρχει ενας γειτονας του στρατοπεδου που εχει μαλλον γιορτη και εχει τεραστια ηχεια και μια καριολα κυπρια να τραγουδαει οσο χειροτερα μπορει. Αρχισε την ωρα -φευ, τι λεω- της προσευχής και συνεχιζει ακομα. Τωρα τραγουδαει ζηλειαμου και μολις τελειωσε το τραγουδι με ενα "ναιαιαιιαιααι"!
21 hours ago via Mobile · Like

Evi αχαχαχαχαχαχα είσαι στον προθάλαμο της κολάσεως! Κουράζ μον ποβρ αμί! Αχαχαχαχα, ελεεινό τελείως
21 hours ago · Like

CC τωρα παιζει το δεν θα δακρυσω πια για σενα και εκανε φιναλε : και μη-ρωτας- (βαθια ανασα για ψηλη κορωνα) για μενααααα. Τωρα πηγε σε θαλασσιες χαντρες. Αυτονοητο οτι στο καθε χρωμα βραχιολιου κανει ατοναλ κατιον εκφραστικο γκλισαντο. Στο "αντρες"δε, προσθετει κ για φλεηβορ το "καλη ωρα". Η βρωμιαρα μου χαλασε κι αλλο το βραδυ.
21 hours ago via Mobile · Like

Evi αχαχαχαχα ρε χαζό, βάλε ακουστικά και άκου κάτι άλλο έλεος με τη βρωμιάρα
21 hours ago · Like

CC δεν ειμαι απλα στον προθαλαμο της κολασης. Οι περισσοτεροι νεοι κανουν τη θητεια τους στο τελευταιο ακρο της λογικης. Εμενα, επειδη ειμαι γερος μπροστα στην πλειοψηφια, με τιμωρουν στελνοντας με (επιπροσθετα) στο τελευταιο ακρο της αισθητικης. Και ναι, μπηκα στο θαλαμο για υπνο κ δεν ακουγεται η σαπια σαρδελα.
21 hours ago via Mobile · Like

Evi χαχαχαχαχ σάπια σαρδέλα! χαχαχαχα, κορυφαίο. άντε ξεκουράσου! c u around (soon)
21 hours ago · Like

CC εγινεεε. Καληνυχτες και τα λεμε. Φιλια πολλα.

0 σχόλια:

Post a Comment