Sunday 24 June 2012

-109

Στις Μέλαμπες, λέει, -ξέρεις τι κάνουν;- πιάνουν τις γάτες, τις πατάνε μια ένεση να! με πετρέλαιο, κάνει η γάτα 5-6 βήματα κι όταν πέφτει κάτω, λένε "τέλειωσε το ντεπόζιτο, έπρεπε να βάλουμε κι άλλο τελικά".

Εναλλακτικά, λέγοντας για πειράματα σε πουλιά, αξίζει να ποτίσεις το καναβούρι που θα τους δώσεις με ούζο.

Ακόμη πιο προχωρημένα πειράματα με ζώα είναι όταν θες να ξεσπάσεις την οργή σου στα περιστέρια. Τρίβεις μερικά mentos και πιάνεις το πρώτο ενοχλητικό γαμωπερίστερο που θα βρεις μπροστά σου. Το ταϊζεις, τρώει. Αμέσως μετά, του έχεις να πιει από ένα πιάτο λίγη κοκα κόλα. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε Light. Το αφήνετε να φύγει. Φλαπ-φλαπ, πετάει. Μετά από λίγο κι ενώ είναι στον αέρα, θα σκάσει μια τρύπα από τον κώλο του και η βαρύτητα θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Η άποψη από το σημείο που καθόμασταν όταν συζητάγαμε τα παραπάνω. Διακρίνουμε ένα ξαπλωμένο αργυρό μαζί με τους φίλους του. Ο αθώος, ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος που σε λίγο θα ξερνάει από τις μπύρες.


Αυτά και άλλα πολλά συζητάγαμε στην αποβάθρα στις Φοινικούδες και παίζαμε με τον χρυσό λαούτα και κιθάρες. Πιο μετά, αφού γυρίσαμε στο στρατόπεδο, μου συζήταγε πίσω από την εκκλησία για την χανιόλα που του έκανε την καρδιά περιβόλι. Της καρδιάς τα ανεκπλήρωτα και η τρομακτική τους δύναμη. Θα νικήσουν αυτά ή ο εγωισμός; Μετά από μια εβδομάδα φλερτ, αυτή τα έφτιαξε με τον κολλητό του. Τρία χρόνια μετά, ο χρυσός συνεχίζει την πενταετή σχέση του και αυτή τον προκαλεί. Ε, μα φυσικά αυτός τσιμπάει και στριφογυρνάει. Και τι κάνεις;
Ενδίδεις, εκπληρώνεις, ρισκάρεις, αγνοείς;
Τελικά οι φόβοι είναι παντού και ίδιοι.

0 σχόλια:

Post a Comment