Sunday 11 March 2012

-4

Γελιο μεχρι θαλαμου μετα απο μια νωχελικη κυριακη περπατηματος, επισκεπτηριου και μπολικου φαγητου.

Απορια της ημερας: Πώς με τρεις μερες στο στρατο προλαβαινεις να σου νοσταλγησεις ΤΟΣΟ τα σουβλακια ωστε να ζητησεις μα σου φερουν.

Συμπερασμα της μερας: Εγω με τον ινδο στο αγκιστρι φτιαχνουμε καλυτερο ζβαν απο τα μαγειρεια εδω. Μπορει "ισως να περιεχει ιχνη κρεατος". Μπορει απλα να θυμιζει φαΐ και απλα να μοιαζει σαν φαΐ, αλλα με λιγο φασολακι, λιγο παξιμαδακι, λιγο λεμονακι τελος - ίσον φαΐ.

Συμπερασμα 2: Νομιζω θα σιχαθω τα θυληκα ουσιαστικα σε -ια και -εια. Εξαιρειται η θεια.

Συμπερασμα 3: Ωραια τα λεει ο αρχιλοχιας αλλα μακρηγορει μες στο κρυο.

Συμπερασμα 4: Πιστευω ακομη στην καλοσυνη των ξενων. Μπλανς σου 'ρχομαι γιατι δεχτηκα κεϊκ πορτοκαλι απο αγνωστη κυρια.

Διαγνωση: Μετα απο μια παρτιδα σκακι στο τατσκριν του χ6 με συνθαλαμιτη (human vs human στο chessmaster) ανακαλυψα καμποσους που παιζουν. Βρηκα και σκακιερες στο καψημι και τους κολλησα σκακι.

Παω για υπνο με 94% πιθανοτητες να ξυπνησω χωρις μπαλτα στο κεφαλι μου, στιλο μπικ στο λαιμο μου για πρακτις τραχειοτομης ή μαξιλαρι να με πνιγει. Καποιοι ανθρωποι ΔΕΝ πρεπει να ξεγελαν γιατρους για να πιασουν οπλο.

Κρυοκρυοκρυο.

Μην ξεχασω να θυμηθω τα λογια απο το μουσικοχορευτικο νουμερο που παρουσιασε η ιλη μας μετα την αναφορα. Λιτο κειμενο, πολυρρυθμιες και χαλαρη αισθηση τονικοτητας. Ελεγε κατι τυπου ο στρατος τους παιρνει ολους/δεν εξαιρει κανενα/αλλα οι αντρες με αρχιδια πανε τεθωρακισμενα.
Βγαλμενο απ'τη ζωη. Αλλωστε μας τσεκαρουν κιολα.

0 σχόλια:

Post a Comment