Friday 23 March 2012

-16, πριν ξημερωσει

Θαλαμοφυλακας 2 με 4. Αν εξαιρεσεις το σπαστο υπνο, πλακα εχει. Ησυχια και λιγο εμπιθρη, περναει η ωρα. Εχει κρυο ομως. Δεν ειναι και Εβρος, αλλα το νιωθεις.
Αυτη η βδομαδα ειναι πιο ησυχη και φτανει στο τελος της. Εχει παλι εξοδο, σαββατο αυτη τη φορα.
Μεχρι τις ακτες της Κυπρου, there and back again, εχω ακομα δρομο.
*Σημερα ειχε ελευθερη συζητηση με τον Γενικο Γαμαω της υπομοναδας μας. Εχει λιγο την εντυπωση οτι ειμαστε κολλεγιο επειδη εχει κανει Εβρο και οτι αυτο που κανουμε ειναι απλα εισαγωγικο πριν την δευτερη εκπαιδευση, αλλα τουλαχιστον κατι παιδακια που προσπαθουν να μας κουλαντρισουν με το ενα χερι στο πουλι τους και το αλλο με ανοιχτα δαχτυλα πανω απ'το κεφαλι τους λες και παιζουν μπαλα στην αλανα στο χωριο, τα καταπινει αμασητα. Μορφωμενος, με γνωσεις, ηγετικοτητα, χαρισμα ρητορα σχετικα με αλλους (σε μερικα προβατα μονο δεν πιανει), εγνοια για το φανταρο, ζυγος με ζυγο και παοκ λογω ενος φαγοποτιου στη σπαρτη, συνεπαγεται χιουμορ, και γενικα γαμω τα παιδια. Δε νομιζω να βρω πολλους τετοιους. Φαντασου δηλαδη συμπαθησα στρατιωτικο και δεν του κανω βασανιστηρια στο κεφαλι μου καθε που τον βλεπω. Ειναι ενα βημα.
Ο χρονος βεβαια παραμενει στρεβλος. Χρονικα σημεια πλησιαζουν και απομακρυνονται, δημιουργουν ψευδαισθηση χρονικων αποστασεων - χρονικη ρευστοτητα χωρις παρανομες ουσιες. Η αντιληψη κοιμαται και ανοιγει ο τριτος ορχις, ο εσωτερικος, που ξυνεται νοητικα, ειπαμε με γκασμα γιατι η τσουγκρανα αφηνει κενα.
Γνωριμιες και αισθηση οικειοτητας, απαραιτητη και αναποφευκτη.
Γινεται να μην ξυπνησω το πρωι παρα για αναλαβω υπηρεσια 9-12;

0 σχόλια:

Post a Comment