Friday 23 March 2012

-16.1

Μαρμελαδα hi, βουτυρο president, γκοτζιλα αγνωστης προελευσης αλλα πιτσα υφαντης. Οι εποπτες στον πολεμο της γευσης χανουν στο psp ή κοιμουνται στα χαρακωματα των φασολιων, οι ψηστες φορτωνουν τις παραπλευρες απωλειες στους βοηθους και οι μαγειρες χανουν λογω της μεταβλητης της ποσοτητας. Συμπερασμα: η καντινα του φανταρου πλουτιζει γιατι ακομα κι απ'τα μαγειρεια παραγγελνουν.

*Σελιδες απο το χρυσο βιβλιο της πολεμικης ιστοριας:
@ Ποιος γιωτάς σας ειπε παλι μαλακιες οτι δεν θα μπειτε σε αρματα; (απαντηση απο μεσα μας: οι λοχιες) πασχαλιτσες πεταλωνε ο γιωτας; μην τους ακουτε ρε.
@Στον Εβρο φτυναμε παγακια. Αυτα θα 'χετε να θυμαστε. Μιλαγα με ενα λεβεντοπουτσαροπαιδο στο facebook που τον ειχα πανω και μου λεγε "τι καναμε μωρε εκει πανω;"
@Σε περιπτωση πολεμου ο ε.σ. Θα νικησει. Γιατι ειναι αξιομαχος και ο καλυτερος του γαλαξια(επιβεβαιωση της θεωριας του Δ. οτι ο μεην μαν μπαινει στο αρμα του και το κανει διαστημοπλοιο). Κοιταχτειτε απλα στον καθρεφτη και απαντηστε αυτο: ειστε μεσα στο αρμα και δεν βγαινει το βλημα. Ειστε διατεθειμενοι να το χτυπησετε με σφυρι για να φυγει στον πυρετο της μαχης; παντα ημαστε λιγοτεροι. Πιστεψτε με.
@(ο μονιμάς που ματιασες και αντιπαθεις γιατι τολμησε να σε ειρωνευτει για τα ελληνικα σου αμφισβητει μπροστα στον μεην μαν την δυνατοτητα να εκπαιδευτουν επιστρατοι στην τεχνολογια των νεων λεοπαρντ. Η απαντηση του μεην μαν ερχεται αφοπλιστικη και απολαυστικη: ) Παραιτησου αυτη τη στιγμη αν δεν το πιστευεις. Βουτας τον επιστρατο μιση ωρα σε νερο και σου λεω εγω αν ειναι ετοιμος.
@(απαντηση στην ερωτηση τι προσφερουν τα τεθωρακισμενα στο πεδιο της μαχης) ο,τι και το πυροβολικο και το πεζικο: τιποτα. Μαζι ομως, με ενα διοικητη ομως πισω που η πουτσα του σπαει καρυδια, γαμαει.
@Το πυροβολικο ειναι οι θρασυδειλοι μαεστροι της μαχης.
@Μπορει αν βουλιαξει πλοιο με πυρηνικα αποβλητα τομπουτσοκλαιγανε, αλλα η πυρηνικη ενεργεια ειναι η λυση. Με την αιολικη; εκει που βαζουν ανεμογεννητριες δεν πηδανε οι τραγοι και μπερδευονται τα πουλια και πεθαινουν. Τα πυρηνικα οπλα ειναι αλλη δουλεια: ειναι η αρρωστια του μυαλου του ανθρωπου.
@Μπορω κι εγω αυριο πρωι να βαλω μασκα και αναπνευστηρα, να παω σε μια βραχονησιδα και να στησω σημαια, μαζι με τα κατσικια. Ξυσταρχιδιασου. Για στειλε πουστη ομως φρεγατα..
@Α, δες τον Οτσαλαν. Με τοσα φαρμακα που θα του χουν δωσει για να μιλησει φυτο θα χει γινει. Δεν θα μπορει να τη βρει να κατουρησει.
@Αν δεν υπαρξει πολιτικη βουληση εγω τι να κανω; να ζωστω κουμπουρια και να με λετε καπετανιο; (απαντηση Δ. : καλη φαση θα'ταν)

*Σελιδες οικονομικης ιστοριας:
Ο εγκεκριμενος απο το γες πλασιε #3
"ουαι κι αλιμονο αν λεγαμε για λογοτεχνια, μυστηρια και μαλακιες"
"προσεξτε το παιχνιδι με τις αδερφες σας"
"αν υπαρχει αγορι μεγαλυτερο απο τον ιδιο γονεα και επηρεαζει τη διαρκεια της θητειας σας, μπορουμε να το εξαφανισουμε"
"γενναν τα γιδια; αδεια"
"μην αφησετε κατι κοντοπιθηκους ενα κι εικοσι στην αναταση, σαν εκεινα τα σκυλακια τα κανις να σας κανουν κουμαντο επειδη ειναι παλιοι"
"δεν λεμε ποτε το λοχαγο μπαρμπα και μαστορα το συνταγματαρχη"

*Σημερα γλυτωσα βημα επειδη ημουν πρωι θαλαμοφυλακας. Ρεκλα στον ηλιο και καλη κουβεντουλα. Ησυχια και καφες. Σαν φυλακη με κακες στολες ειμαστε. Και παιρνουμε και λιγοτερα απο τους φυλακισμενους. Το απογευμα στο κψμ, παρολο που δεν υπαρχουν λεφτα για λαμπες, βερνικια, ασβεστη, βασικα πραματα, ειχε καινουρια τηλεοραση. Η μια επαιζε σαπουνοπερα και η αλλη το τελευταια εξοδος ριτα χεηγουορθ.

0 σχόλια:

Post a Comment