Monday 26 March 2012

-19.4

Μερα φτανει στο τελος της. Εμαθα τεσσερα τραγουδια, πηρα αποφαση οτι δεν θα συνηθισω τα μακαρονια του στρατου και ηπια κατι 12αρι. Μου ζητησαν για εκτη φορα ενα σκυλαδικο με ενα αστερι αλλα κατι μου λεει οτι δεν χρειαζεται να το μαθω. Καλυτερα να το ριξω στη μεταλ.
Σημερα ειχαμε τον επιλοχια Αρουργια. Στ'αρχιδια του αν κανουμε παρελαση σαν λατερνες, με το χερι σαν πουτανα, αρκει να μην ενοχλει εμας που θα λενε να οι μαλακες περνανε. Ο τυπος βαριοταν πιο πολυ απο μας, καπνιζε πριν απο μας και γενικοτερα ειναι γαμω τα παιδια. Σημερα στη βραδινη αναφορα, τελευταια του υπηρεσια μαζι μας, αξιζε καθε κλαπ και καθε σφυριγμα. Για ολα τα "ιλη-ακυρο", για ολα τα "απο-καλυφθειτε" και "καλυ" (που το συμπληρωναμε με "νυχτα" ομαδικα). Ο τυπος εδειξε να νοιαζεται για μας, μας εστειλε λιγο πιο νωρις κεντρικο κψμ και ενιωσα οτι τον κρατουσαμε κιολας απο τη μπυρα με μεζε που θα 'χε φερει (ή απ'το μπερε με μυζα). Μας εστειλε για μπανακι-μανακι και μας προειδοποιησε οτι δεν θελει να βρει ροζ κωλοχαρτα. Επαναλαμβανεται λιγο αλλα παρατεινει την απολαυση. Ξερει τι κανει.
Αυριο εχει παλι ταξιδι ως το πεδιο βολης, υποψιαζομαι, χωρις κανενα λογο. Αυριο επιστρεφουν παλι οι λεβεντοφωνακλαδες, λογικα.
Στην εικονα βλεπουμε τον αρχηγο β΄, στο διαλειμμα στην παραταξη, με ενα ξυλαρακι να παιζει με ενα δεντρο. Ημι-θεος.

0 σχόλια:

Post a Comment