Monday 26 March 2012

-20

Οπου κι αν παω, ο μαηκλ τζαξον με πληγωνει. Στη μεταβολη φεγγαροπερπατημα και καπακι προσο-hee hee.

@το βιολογικο-κοινωνικο πειραμα φαγητου στα μαγειρια απετυχε παταγωδως. Αν εχεις δει δηλαδη απο κοντα πού αποθηκευουν την κομποστα, πώς φτιαχνουν το ρυζι και αν εχεις φαει πιο πριν στη ζωη σου λουκανικο. Αλλα και ο πολυ Στεργιου ειναι κακος. Κοινως αδιεξοδο.

@Γιωτο-τσικεν, γιωτα-κοτοπουλο ή γιώτα-κότα: ο συναδελφος, κατα τον Δ., που βρισκει την παραμικρη ευκαιρια να παρει τον πολυποθητο τιτλο Ελευθερος Υπηρεσιας, Ελευθερος Ασκησεων ή κάποια άλλη ελευθερία που φροντισε ο παππους του μονιμά να σκοτωθεί για να έχουμε. Ελεύθεροι πραγματικότητας όσοι συνεχίζουν να παρελαύνουν και υποκρίνονται οτι τους νοιαζει.

@Φωνες, φωνες, ακουω φωνες. Δεν ζουμε το τέλος εποχής, λέει, ούτε την αρχή νέας, απλά είμαστε εγωιστές, άρρωστοι της εποχής ή κάπως έτσι. Φιλοσοφικός στοχασμός και κοσμογονία στο λιώσιμο του διαλειμματος στο βημα. Διαλειμμα στο διαλειμμα για προγευμα: ψωμι, mort+adele+α, τυρι και λιγη κολλημενη χαρτοπετσετα για τους απαιτητικους ουρανισκους. Στα τελευταια δεκα λεπτα πριν φυγουμε, περασα τρία απο τα πιο βαρετα τεταρτα της ζωης μου, εξω αλλά κυριως μεσα στη λεσχη αξ. Το βυσματικο οργανικο τουβλο που εχουν μεσα για καφετζη ειχε χαμηλοτερους χρονους ανταποκρισης και απο χιμπατζη. Νομιζα οτι ειχα ηδη συναντησει το πιο-βλακας-πεθαινεις. Αλλα όπως συμβαινει με το κλισεδακι λογικής και στρατού, όπου το πεδίο αναβροχιας της λογικης εκτεινεται απεραντο, ετσι συμβαινει και με το κλισεδακι περι συμπαντος και βλακειας. Σου λέω η εσπρεσιέρα του μίλαγε:
-Ρεντι φορ γιουζ
-Ε; (κινειται αργα προς κουμπακι)
-Προσεσινγι ντρινκ
-Που ειναι το ποτηρι;
-Γιορ ντρινκ ιζ ρεντι.
(αυτός όμως όχι)
Ουλαμος στο ισιωμα οταν του τελειωνει ο καφες και προσπαθει να τον αλλαξει με δυο ανωτερους. (μα κανεις να μην ξερει;) Ο ενας απο τους δυο αρχιζει συζητηση με τον διπλανο μου θαλασσιο βιολογο για το πώς γαμαν τα ψαρια. Ματημπαναγία. Νο κιντινγκ. Τρου στορι. Μαλλον για να τσιμπησουν κανα κονδυλι αγορας νεων ιχθυων για την ψυχαγωγια αξιωματικων χρησιμοποιωντας αυτα που ηδη εχουν στο ενυδρειο.

@Πριν το μεσημερι αναρωτιομασταν αν η Ντορα ποτε θα μας κυβερνησει (ο μεγαλος παντως θα ζησει να το δει) και αν υπαρχει εξωγηινη ζωη. Εγω παντως θα 'θελα να γνωρισω. Κανω ηδη βηματα.

Ακολουθει πολιτικη συζητηση με το αν θελουμε να μπουνε οι κυνηγοι στη βουλη.

@στα προσεχως: ασκησεις χορωδιακου τραγουδιου, κακη (μεσημεριανη) εκπαιδευση και ο ψυχακοπαθης δολοφονος, πιθηκοι και τεχνολογια, εμεις και τα ζωα, θαλαμαρχης χανουμας: φροντιζει για μας.

0 σχόλια:

Post a Comment