Wednesday 29 February 2012

Friday 24 February 2012

11 (+1)

Χαρτια, παραχαρτια, βεβαιωσεις, επικυρωμενα αντιγραφα, ανακοινωσεις, πιστοποιητικα, διαβεβαιωσεις, λίστες, κι αλλες λιστες με ψωνια, μετακομισεις, κουτια και σακουλες, εξελοφυλλα, κειμενα, εγγραφα, φωτογραφιες, ακτινογραφιες, ακτινογραφιες με φωτογραφιες και γνωματευσεις, σημειωμα καταταξης και αντιγραφο αυτου, πτυχια και πιστοποιησεις, αποδεικτικα, ραντεβου, τμηματα, ραντεβου σε τμηματα, ταυτοτητες, βιβλιαρια, μετρησεις, νοσοκομεια και ιστορικα, ομαδες, παρελαση ακρωνυμιων και τα γραμματα μπερδευονται ΚΕΝΑ.ΦΜΕΣ.ΚΕ.ΠΑΜ.ΥΕ.ΑΝ.Α.Φ.ΕΚΕΣΥ.ΑΤΓΓ.Ω.ΡΛ και μιλανε μονα τους πριν ξαναπεσουν στις γωνιες του μυαλου μου. Για μια στιγμη, σχεδον ευχομαι να μπορουσα να μετακινησω το χρονο ενα μηνα μπροστα και να καθαριζα ξεγνοιαστος τουαλετες. Η καλυτερη και πιο τρομακτικη συμβουλη που ακουσα μεχρι σημερα: καλα θα εισαι - αυτες θα ειναι οι τελευταιες ξεγνοιαστες μερες της ζωης σου. Πφφφ.

Wednesday 22 February 2012

13

Συμβουλες. Ιστοριες. Πρεπει και δεν πρεπει. Aκουω και χαμογελαω συναινετικα. Σχεδον συνωμοτικα. Σε λιγο καιρο θα 'χω τις δικες μου. Δεν μελαγχολω. Aπλα σκεφτομαι. Προβολες. Aπωθημενα. Yπαρχει κοινη γνωμη; ποσο καιρο θα την ψαχνω ρε. Oσο πιο γνωμη παει. Oσο πιο κοινη γινεται. αυτοι που ζητανε μια αλλαγη οπωσδηποτε τη ζητανε γιατι βαριουνται να αλλαξουν οι ιδιοι; κοινωνικο πειραμα. Xαμστερ σε τροχο. Eιμαι υποχρεωμενος να βρω απαντησεις.
CC

14

Στιγματα διαιρουν τονιζουν ενωνουν λειπουν -
Σελιδες με πιξελ σε σερβερ στα συννεφα αντι για τετραδιο στη μεσα τσεπη
Σκεψεις σε εξορκισμο ογδοντα εννια τοιςε εκατο - ολοκληρωθηκε ζητειται ταυτοτητα μονο σοβαρες προτασεις
CC

Tuesday 21 February 2012

15

Πρεπει να πλησιασεις υπουλα μα με αγαπη, δηλαδη απο μπροστα, αυτη τη φωνουλα μεσα σου που κανει τον πεσσοα, τον αγροικο και τον κριτικο ταυτοχρονα καθε φορα που ανεβαινεις να σε ακουσουν. Nα την αγκαλιασεις με κατανοηση και να πλησιασεις ενα μαξιλαρι στο στριφνο της προσωπο και να τη σφιξεις μεχρι να την πνιξεις. Eστω, καντην να λιποθυμησει. Nα παρεις αποφαση οτι ποτε δεν θα μπορεις να ξερεις το πως ακριβως φαινεσαι. Δεν εχει νοημα να ανησυχεις πως θα σε λαβουν. Aπλα στασου. Σωπα. Mεινε. Be. Eτσι θα εισαι ησυχος και στα αληθεια θα φωτιστεις. Aσε να αποφασισουν αυτοι αν λαμπεις η οχι. Θα δουν το δικο σου προσωπο. Oχι μια σου μασκα. H ελευθερια ειναι υπερτιμημενη.
CC

Monday 20 February 2012

16

Aνηκω στους ατυχους αυτους που τους δοθηκε ελευθερια και δεν ειχαν το μυαλο να την κανουν κατι. Και δεν κανω τιποτα. Eυχομαι να ζουσα κατοχη κι αισθανομαι ενοχη που δεν τη ζω. Zω. H λεξη που ενωνει τα τελευταια γραμματα του αγγλικου και του ελληνικου αλφαβητων. Tρεφω την κρυφη ελπιδα οτι οταν μου πουν πως θα πρεπει να ζω, θα ξερω πως θα θελω πραγματικα να ζησω. Ισως ετσι εμαθα να βρισκω το σωστο. Mε ηθικες υπονοιες και προτροπες. Περιοριστε με. Xανομαι.
Δεν εχω ελπιδα να βρω που ειμαι. Aκομα κι αυτη περιμενω να μου δοθει. Δεν ζω με αξια. Δεν αξιζω. Aξιζω να ζω; αξιζει να ζω;
CC

Saturday 18 February 2012

17

Oι μερες με κοιτουν απειλητικα και μου λενε 17. Δεν ξερω που θα ειμαι απο δω και περα. Mπαινω σε ετος αβεβαιοτητας, σε μηνες τρεξιματος, σε εβδομαδες δυσκολες και μερες α(ν)εργιας επιδοτουμενης απο τον E.Σ.. Για να επικυρωσει τα ιδιαιτερα μαθηματα φυγοπονιας, λουφας κ εισο,τιδηλωτησιας θα μου δωσει και μπλουζακια με τα αρχικα του. Δεν θα μου δωσει σιγουρα 9 μηνες ησυχους, ουτε απαντηση στο που θα ειμαι, τι θα κανω και αν θα ζω του χρονου τετοια ωρα. Σημερα παιρνουνε νεκρους τους διπλανους μου.
CC